BESAR BARU BEST

Semenjak dah ada gigi sebatang ni kemain eksen lagi budak motak ni.  Sume mende nak try gigit...nak try kunyah.  Tu belum lagi buat keje2 kebajikan tolong kutip2 sampah pastu terus masuk mulut.

Haritu kat rumah Amuma kitorang makanlah buah.  Biasanya potong2lah buah tu kan.  Apahal pulak sorang nak makan sebijik.. arwah Aca dulu bukan ada ladang buah pun.  Tapi bila tiba kat si kecik ni perghhhhh.  Dia takmo ok buah yg dipotong2 tu.  Cuba kasi sebijik bulat ni laju je dia pegang.

 Makan dah takde toleh kiri kanan dah.  FOCUS

 alololo..cutenye mulut dia buat camtu

Silalah abaikan jendul kat kepala ustaz kecik ni. 

Kyra pun ada gak gamba tengah makan buah dulu.  Tapi kyra punya versi epal merah makan sampai tertido

Notakukukakikukaku:
Orang tua-tua kata..budak yang ada jendul ni bijak, cerdik, pandai, clever, genius, apalagi yang sinonim korang checklah sendiri thesaurus ye.  Jadi ammi haraplah sangat-sangat supaya kata-kata orang tua dulu-dulu benar-benar bekaka.  Aminnnnnnnnnnnn

1 comment:

chekna @ mama ziyad said...

hehehe... dia nak test power la tu.... mmg comei dia bersongkok camtu..lagi comei kalo berjubah, confirm macam imam muda...hehehe..