EEE TAK SUKA!!!


Ye...saya guna credit card itu...tapi saya taknak cash loan, fast loan dan segala mak nenek loan.

Saya amik credit card sebab dulu saya sangat mengada-ngada...tapi saya tidak menggunakan credit card untuk bershopping tak hengat dunia. 

Saya tahu awak2 di CITIBANK hanya menjalankan tugas untuk membuat panggilan...untuk mendapatkan lebih banyak sales tapi awak2 di sana tidak perlu menyoal, tidak perlu memaksa saya.

(Saya tak faham kenapa tiba2 ayat saya sangat skema)

Boleh tak kalo tiap2 minggu ada je orang2 dari bank ni tipon..offer cash loan, atuk loan, nenek loan bagai.  Bila kita kata "tak berminat", "not interested"...dorang tanya kenapa tak minat?  Hello...kalo aku buat loan ngan korang..korang ke yang nak bayar loan tu tiap2 bulan??? Laki aku jugakkkkk

Pastu siap cakap....boleh amik loan ni untuk pergi BERCUTI.  Apakah???  Pergi bercuti untuk menenangkan minda, jiwa..jadi agak2 kalo ko pegi bercuti guna duit loan...lepas balik bercuti sangat tenangkah jiwa anda?  Ko syok 3-4 hari pastu ko merana tiap2 bulan.

TOLONGLAH!!!! PLEASE PLEASE PLEASE

2 comments:

Aida Alias said...

hahaa.. pandai2 je la diorg ni. nak paksa2 dgn ayat manis. sib baik akak dh habis byr. pastu takmo ambik lagi dah.. akak dulu pun ambik citibank juga.

manisz said...

sama dengan aku.. ada jerkkkk org call.. mmg dorang akan tnya napa tak berminat.. aku kekadang tipu jer ckp kad tk pakai dah..