KENAPA CAMNI DIK

Gambar2 kat bawah ni sume adalah hasil pem'bluetooth'tan dari henpon Bro In-Law aku.

12/3/2011 was my niece Alya punye 11th birthday.  I wasn't around masa dorang potong2 kek tu.  Aku gi attend schoolmate punye wedding pastu teman Ana gi diskus2 pasal nak beli rumah.


Ryan - Alya - Daniel
Koarng memang sesaja pakai kale sama ton ni ke???

Camne tinge bleh capang ni dik...abah ngan ammi punye tinge cun je

 Disebabkan tinge capang dia nilah agak susah sket aku nak buat keje umah.  Kalo time dia tido janganlah ko terjatuhkan mende...janganlah terbuat bunyi sket...laju je dia terjaga.  Ammi kejut Abah bangun..abah lom bukak mata si botak ni dulu yang bangun.  Sungguh peka telinga itu.

Efi - Aisyah - Ryan - Alya - Daniel

Mama kata bukan main lagi Khilfi makan kek.  Mama suap untuk diri sendiri tapi dia yg sibuk nganga.  Dah bujang betul anak ammi ni

No comments: