KITA SERUPAKAH??

Haritu saja menggatal2 cek duit kat Nuffnang..adalah memberangsangkan jugak.

Gi pulak klik kat KEYWORDS......ternyata ramai yg masuk blog aku sebab nak cari resipi.  Paling hebat sekali cari resipi sotong.  Mentang-mentanglah aku ni suka makan sotongkan.

Serupalah 2x5 aku ngan orang2 si pencari resipi ni.  Asal rasa konon-konon nak masak lain dari yang biasa je gi gugel resipi...print2.  Kalo rasa confident aku buat..kalo tak silalah makan resipi yang sama berulangkali ye en. suami


Walaupun aku tak letak resipi yang hebat-hebat & sedap-sedap.....tapi yang simple-simple pun kadang2 sedap gak kan...

Thanks uoolllsss

Notakukukakikukaku:
Search yang paling last skali tu "Zuimran"...aku pun taktau apamende tu.. tak penah pulak rasanya aku buat entry pasal nama tu.

1 comment:

Yati Ali said...

As salam,
jln2 tengahari. Sy punya nuff lagi ke laut...