POTONG STIM VETULLL

I ordered for Nasi Goreng Cili Padi.  Dalam otak aku ni dok bajetlah yang dia akan letak blended cili padi tapi aku keciwaaaaaa..

- Saya telah menggoogle gamba cili ini -

Nilah rupa nasi goreng cili padi tu.

Tak ke sangat potong kestiman time aku nak makan.  Ni namanya Nasi Goreng Cina Cili Berterabur

1 comment:

erieyain said...

hahaha..btol kak..smlm order kat en suami suh beli nasi goreng cina suh buat nasi lebih nk kgsi ngan adha skali blk umah tgk sebijik cm nasi dlm gambo tuh kak..

pedas bkn main...last2 suap skit jer kat adha...dania x bole mkn ler pedas sgt...huhuhu

bkn ns goreng cina namanya cm ns goreng kg dh rsnya...