SAPA PUNYE KERJA NI

Hari-hari biasa aku takde masa nak bersantai-santai kat coffee table. 

Jadi hari Sabtu haritu lepas siap kerja rumah sume...letaklah lappy kat atas coffee table sambil bertenet sambil tengok tv sambil buai si kecik.  Sungguh multitaskingkan.

Sebab coffee table ni dekat dengan sliding door..makanya adalah glaring kat meja tu.  Aku ingat itu adalah habuk..jadi aku gi lah amik kain nak lap.  Sekali bila lap terasa ok kasar kat bahagian tu.

Kesan macam kene gores-gores

Uwaaaaaa....

Aku tanya Kyra...sapa yang buat ni.  Dia buat muka selamba je takmo jawab sambil buat muka selambalah.  Camne ye nak describe org buat muka selamba...muka konon macam tak bersalah langsung.

Aku psiko dia.... dengan nada yang sungguh membuatkan hati aku cair
"kakak yang uwat mi"


No comments: