Saya nak itu

PB adalah Premium Beautiful

Semalam makyong dalam ofis ni telah aku paksa untuk ambik gamba aku..skali inilah hasilnya gamba tu.  Gamba mcm aku ni KakNam Bedah Kaki Gossip gitu

Suruh dia amik gamba sebab nak tengok tahap kebesaran, kelebaran aku dan yang sewaktu dengannya.

Gambar ni masih baru lagi..tapi saje je buat efek konon2 gamba dolu2.

Ternyata perut adalah kedepan dan sangat mengecewakan.  Lengan adalah serupa pemukul bola kriket.

Agak2 kalau nak mintak Mr. Kay belikan PB yang harga dekat 2 ribu tu boleh ke?  Ada ke can dia kasi deshum sekali kat kepala bini dia ni hohohoho.

2 comments:

:: Mama Butterfly :: said...

ait.. ait.. nak beli k PB tu..??

kalau nak beli make sure ko disiplin nak pakai. kalau agak2 diri tak berdisiplin JANGAN beli (nasihat dari orang yang jual PB tapi kalau orang tanya mesti akak cakap macam ni)

seriously, kalau takda disiplin benda tu akan duk dalam almari buat tayangan perdana semata2.

kalau nak nasihat free yangg agak2 ko akan pikir 17 kali baru beli boleh tanya akak.. hahahaha

sheila said...

penjual sasaran mmg ko lah kak sapo laie

tapi nak kene pkr 17x tu yg x larat tu hahhahah

takleh ke pakai selang2...bolehlah bolehlah