TERJEBAK SUDAH

Last Friday tengah ejas-ejas blog... tengok kat belah Nuffnang Ad's tu ada satu iklan baik punye.



Essential Facial
DNA Eye & Ampoules (mende ntah ni)
Neck Treatment
Seaweed Mask
Traditional Body Massage
Cash Voucher of RM30 for next session

for only RM58.00 nett.  FULL STOP.

Klik-klik kat BUY tu tengok ada masa less than 11 hrs je nak grab opportunity ni.  Tak pikir banyak terus je dial nombor Mr. Kay tanya boleh tak guna credit card... and he said "ikut sukalah janji bayar balik" hohohoho.  Baikkan saya.  Credit card duduk kat dalam wallet saya tapi beriya call en. suami nanya.  Ate.......encik suamikan Menteri Kewangan merangkap Perdana Menteri...jadi saya yang cuma Ahli Majils jangan buat yang tidak-tidak kata DJ Ismahalil Hamzah kat Radio THR Gegar.  Aku rindulah nak dengar suara DJ ni.. apsal ntah dah seminggu takleh dengar THR Gegar ni online.  (Tiba-tiba melalut ke radiolah pulak)

Dah beli online..so boleh redeem kat 2 tempat je either kat Kuchai Lama or Damansara Perdana punye outlet.  Tak kesahlah janji murah.  Harga biasa lebih kurang RM395...mana mak nak cekau duit banyak tu gi manja2kan muka & badan ni.

Aku boleh start pegi dari 21 Mac sampai 20 Jun 2011.  Dah pegi nanti aku kasi feedback kat sini ye.  Tu pun kalo ingat nak amik2 gamba....aku kan slalu lupa diri.  Manalah tau habis-habis buat treatment jadi tegang ke muka ni...jadi putih suci ke kan... hohohoh

4 comments:

:: Mama Butterfly :: said...

La, akak pun ingat nak ambik hari tu. tapi takut kena tipu... ko jgn lupa update tau....

sayangsayangibu said...

pergilah manjo manjokan diri tu...
seronok jugak kan?
akak pun cadang nak cubo spa muslimah di ampangan tu, tp mak mertuo asyik balik kodah
habis camno?
tak kan nak ke ampangan semato2 nak berspa lopeh tu balik ke jarom nih
oh...nehiiii...kabenehii... ;p

sheila said...

kak ain,
baik puan..akan saya update creite itu

kak jaja,
agak2 kalo nak poie yg kek ampangan tu mesejlah den..leh berduet kek sanun nanti..

chekna @ mama ziyad said...

ok la tu, sesekali kena la jugak manjakan diri tu... aku pun baru 3 minggu lepas g urut & mandi rempah... lega betulll.....