URUT

Awal bulan Feb aritu rasanya aku gi urut ni.  Lupa plak nak update.

Gi urut kat Seremban Parade ... betul2 sebelah Dermalogica punye saloon tu.  Kedai urut ni owner dia orang Thailand...jadi bila dah owner org Siam... tukang urut dia pun sume org Siamlahkan.

Jadi bayangkanlah aku bercakap seperti ayam ngan itik sebab gila nak bercakap siap aku tunjuk tangan kaki bagai nak rak.  Dia tak paham.  Ko kene cakap omputih yg basic2 je..jangan cakap laju2 gitu.

 Sedap dalam sakit


Masa urut kat kaki ni rasa macam pergghhhhhh.....sakit

Dia kelepet aku mcm ko nak buat ayam golek tu. 

Ada skali tu time dia urut blakang badan  Mr. Kay call.  Tengah bercakap tiba2 dia kelepet lengan & kepala  aku .. bayangkan aku menjerit sbb terkejut.  Langsung tak tercapai dah enpon tu.  Tapi puas hatilah jugak time tu sbb berderap derup bunyik tulang aku...rasa cam lega je.

Lain bangsa lain keturunan lain jugaklah teknik urutan diakan.  Biasanya kalo urut ngan orang Melayu... manja-manja je dia punya kasi letup2 tulang tu... tapi ngan org Siam ni..ganas

Bayaran:  RM60 (1 hour full body massage)
Tempat:  ADDA (2nd Floor Seremban Parade)

2 comments:

manisz said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrr...

chekna @ mama ziyad said...

wah best... aku pun last week g urut gak.. mmg relax sgt rasanya kan...