DUIT ANAK BUKAN DUIT MAK YE??

OOOOO bukan ye.  Maafkan saya.

Abih tu duit suami duit isteri jugak ke?? (Sila angguk lelaju ye puan-puan).  Tuan-tuan silalah akur dan duduk ontok-ontok kek topi tu.

Melilau mencecehlah ammi ni.

Ni ha nak ucapkan terima kasih daun keladi, lain kali bagilah lagi kat member-member DRA (De Royal Anggerik) sebab sudi gak bagi hadiah ni kat putera hamba si KHILFI SYAHMI itu.  Saya sangat2 appreciate pemberian ni walaupun saya sudah tidak sesetia dulu kat DRA.  Sila belasah server kat ofis ni sebab saya pun taktau kenapa bila masuk rumah sana PC saya jadi "hang".


Makcik Bendahari awal2 dah sms aku "dah transfer duit untuk baby yang dah lama lahir tu, jangan beli enbeg lak tau...katok tangan kang".  Ohhhh sungguh aku takut ngan ugutan itu.  Hahahahah.

Don't worry...saya tak guna duit anak-anak sebab saya rasa kegembiraan dapat duit ni jadi berganda-ganda bila tengok buku bank dorang banyak duit.  Buku bank mak yo yang manjang surut....dasar penjoli Mrs. Kay ni ish ish ish...

Once again...thanks all.  Muahhhhhss

5 comments:

mummy_ayu said...

ha ha ha..dpt ugutan lagi dr cik abang..Ayu simpan duti anak2 dlm SSPN....takde buku, card jer...

kakngah said...

patut kene bagi ikut kebesaran baby tuh..
kehkehkeh!!
interest!

sheila said...

bukan mr. kay yg ugut tapi akak bendahari grup aku tu..hehheh.

duit anak2 aku simpan kat bank rakyat...jadikan dorang ni ahli kelab nuri terus...sok dah besar leh join xtvt

chekna @ mama ziyad said...

rezeki anak2, maknya tumpang tengok je la updated balance dlm buku bank tu..

aku tiap2 bulan siap potong gaji, masuk trus tabung haji.. xde miss punya.. akaun yippie buat simpan duit raya je...

sheila said...

tabung haji tu aku potong gaji untuk a/c aku je.. anak2 takde fix savings setiap bulan