HAPPY BIRTHDAY TO INA SOLEHAH

Happy Birthday to U
Happy Birthday to U
Happy Birthday to Ina
Happy Birthday to U

Nah amik ni chekna...
simple je kek ni tapi pecayalah aku pun taktau sedap ke tak hahahha


Ina Solehah...nama tu melekat terus kat aku ni.  Hahahahha aku bajet melekatlah nama ni kat sume budak2 grup P.

Nombo tipon ko ilang sama dengan enpon aku yang ilang dulu... nak wish kat FB ko tu mcm jarang2 je muncul kat situ..jadinya aku buatlah entry khas lagi spesel untuk ko.

Ziyad, amik kek tu..suap kat mulut mama...sambil2 tu calit2 sikit krim tu skali ye.

4 comments:

chekna @ mama ziyad said...

isk..isk..isk... tersentuhnya hati naluri ku ini....... thanks sheila...

solehah pun solehah lah, sedap gak nama tu...

fb aku tu mmg dah lama bersawang, naik lalang n segala macam anai2 pun ada. sejak kat ofis kena block, sampai dah unblock balik pun, xtau apa nak update kat situ, update blog lagi best.....

xpe, no hp ko masih selamat lagi aku simpan, still pakai no lama kan...

lagi suka kalo nombor kat kek tu terbalik... :)

manisz said...

olololoooooooooo napa aku leh lupa bday ko nieee..` aiyooo.. ni mesti kes aku sibuk kat secretaries week niee..

neway, aku tumpang wish kat sini ekk..
happy birthday ina.. may u always be healthy and gud mother..

chekna @ mama ziyad said...

sham,
ko mmg la....disebabkan ko lebih tua 3bln aku maafkan la.... maklumlah, org tu kan bz memanjang...

nway, thanks for the wish sham...

sheila said...

ina,
ko sms le kat aku no. tipon ko..lepas ni ko don worry..aku dah blaja cara men'sync' segala mende dlm tipon aku ni ke online

sham,
ha sib baik korang sesama warga tua..jad memasing pahamlah perasaan warga seusia korang hohoho