KAIN ITU KESUKAANNYA

Si bujang manja ni suka main ngan kain.  Tak kira kain kat mana... yang dalam bakul untuk dijemur, yang dalam bakul untuk dibasuh, yang atas sofa untuk dilipat, yang dah dilipat dalam almari.  Tu sume memang kesukaan dia.

Yang belum lipat tu tak kesah sangatlah..tp bila time dia tarik satu-satu kain dari dalam almari yang dah berlipat tu... wahhhhhhhhhh ini sudah mencabar ammi ni.  Makanya ammi confirm kasi babab tangan dia.  Penat ok lipat kain..dahlah itu perkara paling tak best skali nak dibuat. 


See dia tak boleh tengok kain kat atas sofa tu...

Habis dia tarik semua

Semakin surut
 
Dengan hanger pun dia kasi clear jugak dari atas sofa tu

Ohhhh dah habis.  Kita turun pulak

Suka saya bila sofa ammi dah bersih

Auuucakkkkkkkkkk

Yang kakak pulak jadi mandur dari atas tu..sibuk panggil "adik adik adik"

4 comments:

sayangsayangibu said...

ohh...memang sekso jiwo bila dah mengomeh,ada yg tolong ngomeh lagi sekali, enariq pun rajin tolong komehkan kainbaju sekali..alahai bujang nan sorang

kakngah said...

hahaha!! kakak memang mandur yg paling efisyen sekali...

biasa la tu.. anak2. aku lipat ken baju sebelum subuh. aman. kalau buat sambil2 tgk tv ke.. takde maknanya ken baju terlipat..

sheila said...

tersekso jiworago kan kak...

al-lavendari said...

saya follower yang ke - 72 !