KALI KEDUA

Voucher Rasamas yang ke-2 dah berjaya diredeem.  Yahooooo tinggal lagi 2

Last week kitorang kidnap kereta kat rumah boss pastu gi merendek kat Carrefour Subang Jaya.  Besar gak outlet yang ni..tak macam kat Mid Valley.  Tapi manager kat SJ ni tak sebest manager kat MV.  Sungguh kerek.  Nak tukar air tak buleh.. nak ni xleh nak tu xleh.  Huh!!!

Kat MV siap tapau bawak balik lagi...bukan ke membazir amalan syaitonn.

On the way to Carrefour menaiki hasilan rampokan kami dari rumah boss.  Bawak-bawaklah tinggalkan sebiji keta kat ofis ni boss..sonang kitorang nak gi makan tengahari.  Ni balik2 makan kat kedai yg sama...

Get ready untuk mengisi perut

Saya ke tu?

Makyong & pakcik suka kentut

Saya & pakcik serbaboleh

Last but not least...gamba terakhir yang menunjukkan betapa laparnay kami semua

3 comments:

manisz said...

meh ah pos kat aku se voucher.. leh aku g melantak dengan iedah..

sheila said...

nanti aku tanye mr. kay ye dia dah guna ke blom.... aku dah dermakan kat dia dah voucher tu haritu. biar dia bwk budak2 ofis dia melantak

syeeda11 said...

wahhh sedapnyaa...rasanya semua outlet ada masalah la...kat sec 7 shah alam pun sama...hihihi...

p/s: singah2 la blog i ye....ada caftans colorful cantek2 punyo..hihihih