KENAPA SAYA TAKDE TV FLAT SCREEN

Ammi pun nak gak ada TV Flat Screen 40 inci.  Best je kalo dapat tgk gamba kat tv besar-besar ni kot kan.

Tapi macam buat masa ni ammi kenelah lupakan hasrat unless abah belikan tv flat pastu lekat terus kat dinding... ohhh jauh sungguh angan ammi ni.

Pakcik Kecik ni mmg suka main drawer, tutup bukan pintu cabinet sume

Pastu sekarang dah pandai nak tgk tv dekat2 

Siap jengket-jengket lagi

Pastu datang pulak si kakak mokmok

Dia pun join adik skali

Dan terus bersenggayut camni.

Now you tell me...bahaya ke tak kalo pakai flat screen? 

Bukan kata tv jenis tube ni tak bahaya tapi beratlah sikitkan kalo nak tergolek jatuh sume tu

No comments: