KOPIAH SAYA

Pakcik ada kopiah yg ada nama macam saya ni?? Takdekan.

Haaaaa..saya ada.  Pakcik jangan jeles ye...abah pun jangan jeles.

Ammi tempah kopiah dari kawan ammi.  Murah je RM16 termasuk harga pos.  Pastu ammi kata gila laju siap.  Kalo ammi yang buat kite confirm 3 tahun belum tentu siap.  Ammi tu kan tangan kayu sikit.

Kopiah ni besar sikit sebab ammi tak kasi acik yang buat tu ukuran.  Jadi ammi buat je untuk saiz kepala 1 tahun.  Tapi takpe..lama sikit kite boleh pakai

Kakak ni sibuk je

Sabarlah kakak...kita sakit ni kakak tekan camtu

Tapi panaslah pulak...kita tanggalkan dululah ye.  Raya nanti kita pakai

Ammi kata ammi geram ngan sume crochet ni.  eh ye ke ni crochet..mandai je ammi kita

Pastu yang ni pun ammi suka..ammi kata "cute banget dong" sungguh suci lagi murni


Jadi pada kawan-kawan ammi yang nak order...boleh aje.  Gi lah kat website acik yang buat ni.  Nama dia Acik Rohaida.  Nama website dia Sinar Kreatif.  Kalo aunty2 masuk kat situ confirm boleh gila mcm ammi saya jugak. 

No comments: