ORGANIZER

Aku adalah secretary yang tak pandai guna organizer.  Sejak 1st day aku keje sampailah ke harini..aku tak guna organizer.  Rasa macam semak je otak bila pakai organizer ni.  Jadi bila dapat organizer aku amik jugak.. tu yang jadi kes organizer tahun 2008 aku still pakai sampai 2011 ni.  Dalam organizer aku cuma tulis bajet bulanan aku..hutang aku..

Keje-keje ofis sume aku letak dalam note book.

Ha camni... apa ko nak?? sume ada tinggal ko kene selak2 je.

Dalam notebook ni macam2 ada..sampaikan bos aku pun penah cakap
"Cuba kamu tengok dalam "buku" kamu tu..ada aku nampak kamu tulis kat situ haritu".  Sebab dia tau inilah buku Doraemon aku.


Eh ... harini bukan sepatutnya WORDLESS WEDNESDAY ke??? hohoho

6 comments:

manisz said...

samalah dengan aku shiela.. seme aku pakai note book or yg note yg macam kita wat shorthand drill tu.. cara pakai pun still sama.. pakai dulu abis then pusing balik pakai blakang plak.. remember??

organizer cum diary aku dpt seme aku letak tuk hutang2, bil2 kene byr.. ada smpai tu.. dari tahun bila entah still kosong.. hahahah..

aku suka guna planner for boss nyer diary.. senang nmpak sebulan.. pastu skang tk pakai dah planner.. skang pakai outlook calendar..

DrSinga said...

poket doremon pun ada tak?

kakngah said...

harini aku takde wordless...
terlebih bebel.. kehkehkeh!!!

mummy_ayu said...

we..ko tak penin ke mcm nie...?

sheila said...

sham,
aku x suke pakai buku s/hand tu..aku suke yg jenis cam buku aku tu.. mmg tiap2 tahun aku tuntut dari kakak ipar aku hohoho

DrSinga,
poket doremon takde kak..tp laci doremon ada..kotak doremon pun ada gak kat ofis ni. sbb bos ni jenis brg yg dah 10 tahun tetiba dia tanye..jd mana yg x eprlu letak depan mata..kasi humban dlm itu laci..takpun dlm itu kotak

kakngah,
ko mmg..always gitu

ayu,
ntah..tak pulak pening. i'm used to it kot

:: Mama Butterfly :: said...

sheila.. ko yang sibuk cerita pasal wordless wednesday, akak pulak yang hover nak buat jugak...