Pre-Anniversary Gift

Terima kasih cik Adik Ipar yang telah bersusah payah menghadiahkan mendaalah ni untuk kakak iparnya.  Hadiah ulangtahun perkahwinan katanya.. so sweet of you Umi.

Pen drive ni sizenya 1TB... ohhh pengsan.  Kalo dia kasi yang sizenya 1PB lagi pengsan 3-4 kali.

Kawan ofis aku kata, aku dah boleh masukkan all 18 VCDs yang ada kat tangan Umie Hafilda tu.  Hohoho..apa kejadahnye aku nak merosakkan hadiah ni dengan cerita2 sebegitu.  Baiklah aku download cite tamil yang time bergado ada sound effect menarik.  Kat dalam CD Umi Hafilda tu ada bunyik camtu??? takdekannn



Takpun aku download benda-benda berfaedah untuk 2 orang permata hati aku tu...

Terima kasih mi..moga rezki kamu berlipat ganda.

4 comments:

mummy_ayu said...

wah.best tu hadiah...dr adik ipar lagi...

sayangsayangibu said...

ni musti kakak ipar kesayaman ;p

happy anebeseri

chekna @ mama ziyad said...

happy anniversary, bleh download movie byk2 tu.. stakat vcd si umie tu xde kelas langsung..

sheila said...

eh korang..eniveseri aku lom lagilah..bulan 5 karang...