SAYA MEMANG TERTINGGAL KERETAPI

Hari Rabu haritu sebelum nak balik gilah berblogwalking kejap..and I was like wondering kenapakah tajuk mereka seakan sama. 

Wordless Wednesday ni ceritakah?  Dramakah?  Lagukah??

Takpe..print screen sesiap (sbb aku ni pelupa) so besok boleh buat misi mencari pulak. 


Besoknya..gi ketuk pintu rumah pakci gugel.  Ok..tau sudah.  Setiap hari Rabu blogger2 akan buat entry tanpa cerita.  Letak gamba aje.  Kiranya macam lets picture do the talking.  

Kenapa keretapi tu tak berenti kat stesen depan umah aku ni dulu ye???  Ke aku yang lupa nak tahan ketapi tu

9 comments:

manisz said...

aku pun tk tauuu.. selalu tgk kat blog org.. heheh.. tq for the info shiela..

kakngah said...

kehkehkeh!!!
so, next wednesday boleh layan wordless wednesday k...

sYaza said...

waaaaaaaaaah.baru tau pasal bende alah ni..ehheehe...nnt ari rabu nk wat gak la..ehheh

mummy_ayu said...

ya sgt la betul....aku nak try gak ari tu..tapi manjang banyak jer nak citer...

:: Mama Butterfly :: said...

la... akak pun tak tau.ko memang informer la sheila

erieyain said...

jgn kata akak tertinggal kereta api,..ain pon sama masa mula2 tuh...

heheheh...skang dh tau..hari rabu jer eh...kalau harin lain x bole eh..

sheila said...

hahahha korang..rupanya ramai gak yg taktaulah..

dengki betul ketapi tu ye x berenti kat umah kite kan...

DrSinga said...

kita set trend 'wordless senin'
amacam?
:)

sheila said...

nggak bisa wordless walau hari apa pun.... sbb asal ada je gambo nak cite..ada cite nak letak gamba. camno tu