SAYA TAULAH.....

Karikatur ni dilukis hari sabtu haritu.  Mr. Kay dapat jemputan dari DiGi untuk attend event dorang kat Prince Hotel sebab dio tu kan apemende Priority Member ke..Gold member ntah.

Jadi abang2 yang pandai meng'sketch' telah sketch gamba si bujang ini.  Mula2 nak lukis gamba kakaknya dulu tapi Ya Ampun...kakak punyalah malu dia melekap kat abah sampai tak nampak muka langsung.  Dahlah berat makcik kecik tu..pastu dia melekap kat Abah yang dah kekenyang..hongehlah jadinyakan.

Sudahnya...takde gamba kakak.  Yang ada cuma gamba budak ni.

Saya taulah anak saya ni telinga dia capang...abg pelukis ni telah meng'exaggerate' perkara itu melalui gambar.  Tang bulu mata lentik tu pun x boleh blah.


2 comments:

mummy_ayu said...

teringin nak buat karikatur mcm nie..tapi tak buat2...

eyndayusoff said...

Teringat adam pun pernah ada karikatur sendiri...ben10!! :-D