SHARING IS CARING




Yelah..suami isteri haruslah

:: berkongsi suka dan duka ::
:: berkongsi luar dan dalam ::
:: berkongsi sikit dan banyak ::

semua benda kene kongsi nok...ada gak kawan2 yang kongsi underwear ngan laki.  tapi jap aku pikir jap camne nak ......... eh xyahlah aku nak pikir sbb aku bukan nak share spender pun ngan laki aku


perkongsian terkini dan terlatest aku & Mr. Kay adalah yang kat atas ni. 

Facial cleanser aku dah habis kering kontang..asal pegi membeli belah keperluan je aku lupa nak capai pencuci muka....asal nak gi cuci muka baru nak mengeluh.  Jadi terpaksalah aku men'scrub' muka ni hari-hari dengan NIVEA FOR MEN. 

Aku pun pelik apsal mcm banyak pencuci muka Mr. Kay kat rumah ni...tu ada lagi satu stok kat dalam laci sabun, ubat gigi sume tu...

No comments: