ANAK GAJAH LUPA DIRI

Biasanya kalo time malas nak mandikan si bujang sepahlalalitamplom kecik aku tu kat bathroom aku letak je dia dalam sinki dapo.  Untuk melakukan aktiviti mandi dalam sinki kenalah pastikan takde kesan-kesan cili supaya montot anak tak pijar ye puan-puan.

Bila dah selalu sangat si kakak tengok adik "enjoy his moment" dalam sinki .. kakak pun like "kakak pulak Mi".  Wahhhhhhhhhh dia pun nak jugak.

Kyra:  Kakak pulak Mi
Ammi:  Cannot...kakak dah besar
Kyra:  Kakak pulak Mi (nada dia very the meruntun jiwa ammi tau..)


Penuh sinki tu

Cam cute-cute gitu.

Masa nak bawak turun dari sink tu dia cakap "takit (sakit) kaki kakak Mi"

Abih haruslah sakit...adik duduk dalam tu siap buleh lunjur kaki...sampai kat kakak kene bengkokkan kaki.

Ammi:  Kakak anak apa?
Kyra:  Anak ajah (gajah)

1 comment:

chekna @ mama ziyad said...

xpe kyra, anak gajah pun comei gak ape...