BERAHI SEBENTAR

Wohohohoho... berahi gapo dio mu ni tengok kapal. 

Semalam balik keje awal sikit sebab nak gi MidValley cari baju kerja.  Besok dah start keje kat ofis baru...jadi aku rasa sesuai gaklah kalo gi cari sepasang dua baju baru.  Tapi sakit hati campo geram sebab baju yang menarik, colour yang cantik sume takde size yg sesuai untuk aku.  ** Perut silalah bagi kerjasama kat aku **

Lalu kat Centre Court MidValley ada kapal besar uollssssss.  Wahhhhhhh terus aku terberdiri kat situ tengok kapal itu.  Aku pun taktau kenapa aku ni suke kapal.  Aku rasa **sesuatu** bila tengok kapal2 camni.  *Sesuatu* tu bukanlah BERAHI macam yang aku tulis kat tajuk tu.  Tu tajuk cari pasal namanya tu.

Kapal ni untuk promosi cerita Pirate of the Carribean yg sekarang ni hebat ditayangkan kat cinema

Haruslah diambik gamba guna handphone walaupun hasilnya cam hampeh

Ambik kali kedua...masih tetap hampeh

Siap ada batu2 gua ni lagi

See...kat belakang tu ada kapal.  Tu hadiah misteri dari Mr. Kay yang dibungkus dalam kotak buruk gila satu ketika dulu.  Nasib baik akak tak buang je kotak buruk yang disangka takde barang menarik kat dalamnya.

4 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

my also minat gile dgn kapal bagai ni sume, hehe!

btw, cun lah yg downg dok wat promosi 2 ... akk tak naek g amek pic ke? ahaks!

mummy_ayu said...

kira umah ko pun ada kapal pirate tu la...tak dikejakan lak Kyra plak?

sheila said...

yien,
gi sorang2 kalo naik sapa nak amik gamba??

ayu,
kyra tak usik sbb dia dah terbiasa kot...kapal tu dah ada sebelum dia lagi

chekna @ mama ziyad said...

kalo bawak balik kapal tu kat rumah aku, tah camne dah rupanya dikerjakan dek ziyad...