KAKAK NAK BABY

2-3 minggu sudah aku saja je main-main panggil Kyra baby.  Dia malu-malu gitu.

Kalo dah terlebih malu nanti dia cakap... "ni kakak Mi..ukan baby".



Last weekend masa Kyra kata nak o-oit..aku laju-laju hantar dia masuk toilet.  Kata tengah pottytrain dia.  Dia pun duduk dalam tu sambil nyanyi-nyanyi feeling dialah penyanyi terhebat.  Kejap tu dengar dia panggil "baby, babyyyy...ohhhhhh baby".  Siap ada ohhhh yang mahal tu.  Mr. Kay was like dia panggil sapa baby tu??

So abah bangun le konon nak setelkan her so-called-business yang takde hapa pun kluar itu.

Kyra cam marah abah dia...

Kyra:  Kakak nak baby Bah...
Abah:  Sapa baby?  Adik?
Kyra:  Ukan...baby ane?

Bukan baby ini maksud dia... bukanlah jugak dia nak adik

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Tapi

Inilah baby yang Kyra maksudkan.

Sampai ke harini dia panggil aku baby ok...terasa sangatlah dimanjakan aku ni..hohohoo.  Abah dia nak panggil aku sayang pun lom tentu lagi tau.

7 comments:

nurzahirah08 said...

hahahaha mati2 aku ingat baby tu TAHIK dia hahahaha...rupanya kooo terus aku nak muntah

ღ p!nk veLvet ღ said...

alolo~ sweetnyer ank akak, hehe~

sheila said...

aen,
ko sampai hati tau.. takde muka baby ke aku ni?? hahhaha

yien,
tenkiu...syukur

chekna @ mama ziyad said...

alahai... "comeinya" baby tu....

tiHa79 said...

hahahah...baby sheila....tak tahan aku...!!! ntah cane le dak kecik leh terpk nak panggey ko mak budak ni baby nih...adeiss....hahahah...!!

kakngah said...

cair hati omak eh...
kehkehkeh!!!

sheila said...

ina,
terima kasih kerana mengakuinya ... ahaksssssss

tiha,
dak kecik tu pandai imitatelah. abah dia panggil aku LA..dia pun sibuk gak nak LA LA ngan aku..sepok kang

kakngah,
mmg cair + nak senyum je haritu hahah