MACAM ABAH


Bukanlah aku nak kata abahnya si Kyra macam ni...bukan.  Gambar ini adalah sekadar hiasan.


Tiap kali kluar iklan Hikayat Merong Mahawangsa kat TV Kyra biasanya cam melompat excited melampau-lampau sambil cakap macam Abah..macam Abah.  Wah hebat Abah kamu masuk tv ye.

Ammi dia ni pulak tiap kali time iklan tulah pulak sibuk nak buat itu ini.  Jadi tak perasanlah apa benda yang macam Abah dia sangat tu.

So, kebetulan aritu waktu iklan aku tercongok depan tv dia pun melompat2 depan tv.  Sampai ke penghujung iklan tu dia pegi kat screen and tunjuk orang bawah ni sambil cakap "macam Abah mi".

Hahahahahhaha..golak bosa ammi bilo ko samokan Abah ko ngan Stephen Rahman Hughes ni.  Ayohai anak...abah takdo tangan ngan poghut berketak2 camtu.

3 comments:

kakngah said...

hahahaha!!
eeer.. aku tak tau nk komen kyra ke.. abah kyra..

ko jangan.. sekali tu abh kyra berjaya berlengan dan berperut ketak gitu.. baru ko tau..

chekna @ mama ziyad said...

hehehe... sekurang2nya pandai gak kyra bodek abah dia kan...

sheila said...

kakngah,
kalo abah eh berketak gitu..dan dan tu den book hotel gi honeymoon hahahha

ina,
bodek abah...tapi nak mintak apa2 sume cari ammi