MUNGKIN INI SEBABNYA

Tadi cerita pasal kapal...ini kesinambungan dia.

And I guess I know why i'm so obsessed kat kapal2. 

Obsess takdelah sampai tahap nak sambung belajar kat ALAM ke hapa kan.. cuma mata ni aje obses tengok kapal...

Sebab mungkin arwah Aca jugak minat kat kapal. 

Tengah transfer gamba-gamba dalam harddisk ofis masuk CD and I saw this.  Handsome pulak Aca masa zaman mudamudi dolu

Orang kata mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.... seee bapak aku telah menumpahkan minat dia kat anak pompuan berkepala batu dia ni.  Bakat2 melukis, menukang kayu, dia tumpahkan kat Ayang..my lil brother.  Bakat buat benda2 kreatif dia tumpahkan kat my Along.

Dekat arwah adik aku Mimi dia tumpahkan segala-gala yang ada kat muka dia.  Hidung mancungnya...mulutnya...rambutnya... cuma colornya aja dia simpan kasi sorang sikit.


I miss both of you


7 comments:

mummy_ayu said...

kira turun menurun la nie..
bab kumpul points (entr aku tu)..bagus gak idea ko tu..
aku dulu.namapka point kat huggies tu..aku tak tau nak kumpul apsal..sekali tgk org redeem..aku punya..dah berlambak aku buang..aku nak buat mcm ko jugak la.check keliling..than kumpukl aje...he he he

Anonymous said...

me too...miss both of them..al-fatihah

sayangsayangibu said...

NEST EN3 NI SODIH LAH PULAK
AL FATIHAH SEMOGA MEREKA DI CUCURI RAHMAT OLEH NYA YG ESA

sheila said...

ayu,
turun menurun keturunan hahah
lepas ni ko telek habis-habisan segala yg ko beli ye

anonymous,
sapa ni?? seems to be so near when u say u also miss them

kak jaja,
den pun sodih maso buek entry ni..tp kugagahkan jugak

DrSinga said...

al-fatihah untuk depa



amin

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! taley blah dgn ayat kasi color sowng cket :p

Anonymous said...

hahhaaaaa.....biarlah rahsia