NAH AMBIK STERENG NI

Budak botak kepala besar ni memang suka stereng.  Tak kiralah apa-apa aja benda yang ada stereng mmg kat situlah dia suka.  Kalo ko angkat....konfom melalak.

Masuk je kereta mmg dia aim stereng. 

Kalau ammi kluar kejap dari kereta gi beli barang..laju je dia nak gi kat abah..nak pegang stereng.  Abah matikan enjin pun dia laju je nak gi kat abah...nak pegang stereng punye pasal.

Sepatutnya gi main kat playground..tapi sebab hujan lebat bawak jelah gi main kat dalam Tesco tu.  "Driving session" finished...kakak dah turun cari mainan lain.

Dia takmo turun-turun.  Nasib baik takde orang lain yang berminat ngan kereta ni.

Stereng pink ke merah jambu ke adahakukesahkatanya...

1 comment:

chekna @ mama ziyad said...

baby boy mmg camtu.. dah besar esok jadi cam abang ziyad, asyik nak racing kete je.. nak makan/mandi/tido pun sibuk mintak racing car je...