PELUKLAH DAKU

Aku dahagakan pelukanmu sayang...
Aku dahagakan kasih sayangmu sayang...



Kembalilah padaku
Jangan kau peluknya lagi

Peluklah daku

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Kamu lebih suka peluk itu remote dari memeluk ammi kamu ya..

11 comments:

sYaza said...

alolololo...tido dia....suka main remote tu..sabo je la kak..hehehhehee

kakngah said...

sabar jek la... biasa bebudak tido peluk bantal busuk. ni, peluk remut busuk...
kehkehkeh!!!

~Rina Mazlan~ said...

dia tak bagi ammi dia tgk tv tuh :)

sayangsayangibu said...

hehehehe...peluk tu
bangun tido terus tokan kartun punyo cerita

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ remote y keras 2 gaq yg suke dpelok erk :P

:: Mama Butterfly :: said...

sungguh comel dgn puting itu

mummy_ayu said...

dia nak kontrol tv la tu.. :-)

chekna @ mama ziyad said...

sama la.. ziyad ni kalo kite peluk masa dia tido, mesti dia tepis.. rela peluk bantal busuk dia tu.. skg ni plak, segala kereta, motosikal, aeroplane dia angkut time nak tido..

sheila said...

si kecik ni masih nak lagi bila org peluk dia...nak hangat2 kot. tp kalo kakak...kirim salam

DrSinga said...

berani tak ambik??
melalak tak nanti??
:)

sheila said...

drsinga,
tidaklah berani...rela tgk channel yg sama sampai dia ubah posisi... dia ni very the sensitif segala...