SMALL GATHERING

Semenjak ada FB ni cam hebat je activity gathering, reunion ni.

Yang paling latest ni..cikgu HEM masa sekolah menengah beriya-iya dia nak jumpa gak ngan kitorang..kata "2-3 orang pun saya tak kisah...janji saya dapat jumpa anak2 murid saya sebelum mata saya tertutup"... wahhhhhh i cannot dengar perkara-perkara camni ok.  Very terharu touching emosi sume ada.

Jadi buat decision on the spot...sbb biasanya kalo buat plan yg hebat2 confirmlah tak jadi.  Jadi kita buat sapa nak datang...silakan dan silalah bawak makanan.  Sapa taknak datang duduk ko dendiam kat rumah.

Tempat:  City Park, Seremban 2 (1st time aku sampai sini)
Hari:  Sabtu 28 May 2011

maka termakbullah hasrat Pn. Hasmah Othman untuk jumpa ngan murid-murid dia. 


Bian Kip, Kak Vasanthi, Kak Balkiss, Cikgu Hasmah, Ana, our supersenior Anthony.
Front row:  Zanita & Myself (besa gedabak lengan tu)

Nasib baik abg punye peace sopan.  Kalo letak tanduk kat wa punya kepala confirm wa bakar TESCO Seremban tu.

Gedik ok budak (budak lagi ke) baju biru tu



Kenapa ko yang paling kecik Kip??? kenapa??

Walaupun tak ramai yang datang...biasalahkan.  Ramai yang dah berkeluarga...bini dalam pantang, laki outstation...anak demam dsb... tp we had such a great and wonderful moment. 

Macam-macam cerita, gossip keluar.

Cikgu kata "haaaaaa dah besar sikit si Sheila ni... kulit pun dah putih sikit.  Dulu itam jeeee" ... ahakssss.
Kalau kulit color camni cikgu kata "dah putih sikit"... korang bayangkanlah sendiri apa colour aku dulu...

4 comments:

mummy_ayu said...

best tu...reunion ngan cikgu lagi...cayalah..

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa~ seyez best dpt jumpe mcm ni after so many years (",)/

chekna @ mama ziyad said...

bestnya jumpa kawan2 lama.. reunion kite jugak xjadi-jadi....

sheila said...

ayu,
mmg best... mcm2 old memories kluar

yien,
after so many belasan years... 15 yrs

ina,
gathering kite susah sbb kite duduk merata 1Malaysia.. geder skolah senang sebab kalau duduk luar pun dorang still balik kg jumpa mak ayah time wiken