BERAPA PURNAMA SUDAH??

Dah lama gila tak makan kat Secret Recipe.  Rasanya last makan masa ngan Ina..... itu pun dh dekat 2 tahun lebih rasanya.  Kan Ina kan... ko ingat tak kita gi makan kat SR Giant Kelana Jaya tu.

Last Friday.. ke sanalah kitorang untuk lunch.  Nak-nak pulak haritu birthday Kak Wani... seketeri pada bos PNR dia tu.  Memula terpikir apa tu PNR..rerupanya Puaka Niyang Rapik.  Gila bossy, cerewet, fussy...segala-galanyalah amoi tu.  Dalam reramai bos kat situ...amoi sorang tu jelah yg camtu... bos-bos aku sumenya best2.  Alhamdullilah.

Dah dekat sebulan keje kat ofis baru aku tau kat depan ofis aku ni ada Secret Recipe.  Selalu prasan Starbuck je.  Ni namanya lom habis lagi siri penyiasatan aku.  hohoho


Usha & Kak Wani.  Happy birthday kak


Me & Krish.. Memula panggil dia Vaani..tapi manjang 2 orang menyahut..nak-nak dia ni duduk satu baris ngan kak wani tu.. jadi kite tukar nama dia.

I had lasagna


Black pepper chicken.

Lagi 2 tu aku tak sempat nk ambik sebab dah lapar gile.  Lantaklah korang tunggu makanan korang sampai...aku blasah dulu aku punye.

Sebenarnya kat ofis nak buat potong2 kek.  Tapi abang yang kitorang kirim beli kek tu boleh pulak tak jumpa kedai kek.  Boleh aja nk bli kek kat SR ni..tapi bukan ke mahal nak mampus kek kat sini.

Tajuk aku berapa purnama sudah?? kalo 2 tahun 24 purnamalah ye.  1 purnama tu 1 bulankan?????  Layan jelah kebodohan aku ni hohoho

No comments: