GEDIK-GEDIK

Kyra sekarang ni suka buat lentok2 badan... macam yang dalam video clip lagu2 omputih tu.  Sungguhlah mengharukan... abah & ammi takde masa nak tengok VC2 ni.... takkan dia tengok kat umah MamaSu dia pulak. 

Asal suruh bukak baju nak mandi je..nanti dia mesti menari goyang2 montot...gelek2.  Bila dia buat camtu aku mesti macam cakap "kakak jangan menari gedik camni boleh tak?"

Haritu masa dia tengah menari sorang2 kat depan pintu dapo...dia panggil aku

Kakak:  Ammi...kakak gedik-gedik Mi
Ammi:  Ha tau pun gedik... ammi babab karang
Kakak:  Nanak awan Ammi

Sikit-sikit taknak kawan... kononnya ammi heran sangatlah bila dia taknak kawan.


Nak amik gamba...suruh senyum tapi inilah yang jadi

Time ni dia siap cakap..."kakak gedik-gedik mi"


Siap angkat2 kaki lagi....

Kakak paham ke tidak apa gedik tu kakak????
Ke dia rasa dia comel bila gedik camtu??
Ohhh pleaseeeeeeeeeeeeeee

7 comments:

kakngah said...

amvoiii.. nak tepatah pinggang duk melentok kekekeke...


ala kakak.. ntah2 ammi ko pun tingin nak joint menggedik..
kahkahkah!!!

Ms Pearl said...

you wanna know bout gedix darling? heheheh come to auntie hani! i'll show you! hehehehehehehhhhhe
xoxoxoxoxoxoxoxoxxo cantik baju gown merah itew! ada size XXXL tak?

Jiejah @ Iza said...

hahaahha budak mcm kyra comey jek buat gedik² ..cuba kalau ammi kira buat gedikkk ??? hahaha

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha...bole naik darah tinggi ngan budak ni :P

chekna @ mama ziyad said...

gedik2 masa kecik xpe, still nampak cute.. jgn menggedik bila dah besar nnti pulak ye.. mau meroyan ammi tu nanti...:)

sheila said...

kakngah,
tu baru den snap gamba..kalo den shoot video lagi nak tepatah leher nengok...dah serupa cam model jalan kek pentas

nyiah,
ko mastergedix nyiah... baju merah yg dia pakai ni pun dah XL

kak jiejah,
kalo ammi dia yg buat camni..meraung abah dia. ntah2 abah suruh gi klinik kaunseling nanti hahah

yien,
bukan darah tinggi je.. sakit dada pun tumpang sekaki

ina,
dah besar sok kalo camni gak..mmg kene pelangkung je ngan abah

Ms Pearl said...

meh belajar ngan master gedix kakakakak cara cara menggedix tapi tak nampak macam gedix macam mana tu? ohhhhhh seni tau! come come registration di buka sepanjang tahun kyra oiiii hehehehehehehe

p/s: love to see girls yang happy memanjang macam kyra ni - girls rock!