INSAFLAH

Bila orang kata ko boros... ko marah.  Tapi hakikatnya ko memang boros Sheila. 

Belagak macam orang kaya...beli beli beli tapi tak guna.  Beli lagi pastu simpan.  Apa ko ingat laki ko ada kilang duit hapa???



Buku ni dibeli 20/6/2010.  Tapi setakat harini 21/6/2011 tak sampai suku pun novel tu aku baca.  Sudoku tu lagilah...berapa mukasurat je baru aku buat.  Rasa-rasanya masa duduk kat ward dulu je aku buat ... pastu nan hado.

Tunggulah buku Word Search (yg slalu aku buat masa aku berbigbisnes) tu selesai..nanti aku usung Sudoku ni pulak masa buat pelaburan. 

Bukan takat buku je... baju, lap kaki, tempat tissue, kain pemegang peti ais tu pun aku beli pastu aku letak dalam lemari...masih dalam plastik lagi.  Haritu masa mengemas jumpa satu plastik ada baju..price tag pun ada lagi.  Tapi sayang baju tu size "M"... sekarang aku dah tak muat dah pakai size camtu... aku kene guna size LEBAR, LUAS... tak pun XL terus. 

Insaflah

3 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha...sy ade kak...pass jew kat sy sume 2 scara free? hahaha~

DrSinga said...

buat poning pala je buat Sudoku tu!!!

bak mai jual sekenhen baju saiz M tu!!
:)

Mazni said...

Sheila, cam sekapal jer kita ni...aku pun ada stok2 plastik dlm almari tak terbukak lagi...mana laki tak membebel...sesama la kita insap yer nyahhh