KEJULINGAN

Sekarang ni sekejap-sekejap aku mesti nak pandang list yang tertampal kat workstation aku.  Pastu tak bolehlah pulak nak pandang sekali lalu...kene tengok sesatu.

Kat ofis ni macam kalo dorang forward apa2 sume pakai initial nama (contoh:  aku Sharmila binti Arshad... jadi initial aku SBA)... kalo dah beratus2 staff dia tidaklah aku dapat nak menghafal initial memasing dalam sehari dua...ngan extension number lagi.  Extension number bos-bos aku pun lom berapa nak register.  Apa pasal cam sangap sangat otak aku lately ni???


Harap-harap tak lamalah masalah untuk nak ingat initials dorang ni.

4 comments:

kakngah said...

dulu jam keje, memang praktikkan initial nama camtu. kalau ada keluarkan document @ correspondence, senang nak trace dari siapa....

DrSinga said...

sempat meng update time ofis ehhh...
:)

chekna @ mama ziyad said...

biasalah tu bila dah jadi org baru ni.. esp bila ada staff ramai, mmg takes time skit la nak kenal org...

sheila said...

kakngah,
kat ofis ni kengkadang bukan time tulis surat...panggilan pun dah jadi initial.. cth eh abg AMJ...hahhaha padahal namo eh Azmi yo

drSinga,
ni update dimalam hari. kat ofis takde tenet

ina,
tengah cuba menghafal, mengingat.. plan ofis pun aku buat sendiri..biar tak sesat