LOVER the MOVER

Last week sibuklah clearkan sikit2 barang aku kat ofis lama.  Kata dah 10 tahun keje haruslah ofis dah serupa rumah sendiri.  Ada jugak t-shirt & sluar yang dah berapa tahun ntah dok terperap kat ofis. 

Ishhhh don't salah sangkalah.  Aku kan selalu buat tender dolu2...jadi dah tentu kene stayback.  Gila nak pakai ofiswear dari siang sampai ke malam?? Kematu ketiak aku.  Aku time buat2 tender suka pakai yang simple dan senang aku nak duduk bersila atas lantai, tertonggeng2 susun document, berlari fotostat. 

Antara barang yang berjaya dikutip masuk kotak.
Lampu dalam paperbag kale purple tu aku beli kat IKEA 2 tahun lepas kot.  Sampai sekarang masih kat ofis lagi.  Tu kan mmg perangai aku..beli pastu buat-buat macam orang kaya...lupa nak guna.

Supplement, jamu, tabung... sume kene bawak balik.

Bukan tu aje... CPU personal aku pun ada kat ofis ni.  Jadinya aritu aku ajak Mr.Kay naik ofis..letak suma barang ni atas trolley... jalan.  Takyah aku turun naik 18 kali.  Jadi Mr. Kaylah mover yang aku maksudkan.  Ahakssssssss... MOVER aka LOVER

Mula-mula ingat nak jual je CPU tu lagipun dah berbelas tahun punya.  Tapi tetiba cam "ohhhhh i can't sell this".  Komputer ni beli guna duit EPF arwah aca aku.  Sungguh tak sampai hati ni nak buang.  Bawak balik... biarlah Kyra guna buat main.

No comments: