LUSCIOUS by SYARIZA

Masa gathering kecil-kecilan dengan Cikgu Hasmah haritu...tema makanannya adalah POTLUCK.  Mula-mula ingat nak bawak sandwich ke apa2 yang simple...pastu dah last minit cam malas and kebetulan ada my friend yg mmg rajin mem'baking' nak balik Seremban...aku pun order jelah dari dia.

I ordered CARROT CHEESE CAKE.

This is my 2nd order actually and I tell you sekali makan ko mesti GIGIL bak kata another fren of mine kat grup Anjung Perpatih.


 Size asal dia brapa cm X brapa cm aku tak ukur but it's a segiempat sama size cake.  Yang kat atas ni aku dah potong sebahagian untuk orang2 kat rumah my mama. 

Potong kecik siap2...so nanti bukak lid container dah buleh terus ngap tanpa was-was.
Sila potong guna pisau yang tajam ye supaya cake ko yang super sedap tak bersepah cam ni.  Orang malas cam aku mmg selalu rugi...hohoho

Ordered from her.  Silalah contact2 adik/akak/makcik/ Syariza ni kalo nak order.

Nak dihantar pakai pos pun buleh...tapi korang kenelah tanggung kos post tu...dalam RM12 gaklah harga post.

2 comments:

mummy_ayu said...

carrpt cake...tak suka sgt..best ker? ko order ngan syariza annur ker..syariza lain?

DrSinga said...

alaa...
yang bersepah tu..
kaut je pakai sudu!!