SETAHUN YANG LALU

Those pictures telah dirakamkan setahun yang lalu.  Bila bukak balik picture folder ni cam kelakar2 pulak gambar-gambar ni.  Hohohoho.

A year ago at this particular time I was like nervous waiting for my lil baby to pop out.  EDD sepatutnya 21/6/2010 tapi sampai ke 23/6/2010 tidaklah jugak ada tanda-tanda mau keluar.



Ini adalah maggi terakhir aku sebelum aku membersalinkan Khilfi Syahmi.  I had this for lunch on 21/6/2010.  Masa tu dah malas nak gi keje...so aku postkan Kyra ke Seremban supaya Mr. Kay tak kelam kabut menguruskan bini dia... anak dia.


Ammi and Kyra on the way back to Seremban sebab nak tinggalkan dia kat situ.  Perghhhh masa ni Allah je tau perasaan aku.  Mr Kay je kejap-kejap call Mama nak cakap ngan Kyra... aku?? Aku duduk kat tepi Mr. Kay tahan perasaan, tahan airmata.  Huhuhuhu

Perut 2 hari sebelum bersalinkan Khilfi.  Kecik je kan

Dan ini muka & mekap tak berapa nak mekap terakhir sebelum keluarnya budak bujang idong kembang itu.  Di hari-hari terakhir tu barulah aku guna Maternity Dress yang SIL aku kasi.  Bukan taknak pakai tapinya sebab perut cam tak berapa nak besar jadi baju tu cam kurang sesuailah.. tapi bila dah last2 ni mmg taulah apa doctor nak buat..jadi pakai je baju camni..sonang.  Takyah nak tanggal2 seluar...singkap je hohohoho

2 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

mcm mane lah rasenyer mengandung n bersalin kan? huhU~

sayangsayangibu said...

aduhai nest ayat last tu
buat akak golak ;p