SORRY

Kengkawan blogger.....

Sorrylah ye kalo saya tak berapa nak kasi komen kat entry korang.  Saya baca blog korang secara laju dengan kelajuan 245.5 km/j.  Tapi saya tetap baca blog korang bila saya on lappy ni.

Saya cuma on lappy dimalam hari setelah anak yang kecik (especially) tido...sebab kalo dia tak tido mmglah keje saya memanjang menepis sahaja

Terima kasih.




~~~~~~~ Suci murni sungguh bahasa saya ~~~~~~~

*** Autopublish entry ***

4 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ still taley on9 kat opiz erk? :p

kakngah said...

anak kecik aku yg tak berapa nak kecik dah reti bahasa.. kalau aku on lappy dia menganga tgk tv hihihi!!!

rina mazlan said...

Ooo takpe.. tak terasa hati pun. Janji ko singgah tgk blog baru aku k. Hambar je takde orang tgk. sedih..

sheila said...

yien,
kat ofis mmg xde internet utk staff... intranet je ada. huh!!

kakngah,
tulah anak den yg kocik ni lom brapo nak paham bahaso laie. den marah dio sonyum...dio babab tangan eh pun dio sonyum... dio ingat ammi eh ni begurau gak eh

rina,
insyaallah...ada entry baru confirm aku terjah