TWO AND A HALF

Harini 21.06.2011 genaplah usia anak dara ammi ni 2 tahun setengah.  Sekejap je rasa...dah besar anak gajah ammi ni. 

Hujung tahun nanti Kyra nak masuk 3 tahun. 

Ramai yang tak pecaya bila ammi kata anak ammi ni belum 2 1/2 tahun.  Sume ingat Kyra dah 3 tahun lebih.  Abah pun dah naik takut nak kasi kakak makan nasi.  Tapi daripada dia makan jajan, biskut, sosej bukan ke lebih baik dia makan nasi???  Tapi sebenarnya Kyra ni bukanlah jenis yang pemakan sangat pun... baru makan sesuap dua dia dah sibuk cakap "kakak kenyang nanti".  Takpelah yang penting kakak masih boleh lompat katak, guling2, terjun tiruk sume tu.


Rasa macam nak hantar Kyra gi school next year.. kalau ikut tahun next year she'll turn 4 tapi disebabkan Kyra lahir kat hujung2 tahun ammi rasa cam Kyra ni kecik je lagi.

Nak anta ke taknak???

2 comments:

DrSinga said...

hisyyyyy...
kecik lagi le..

bior dia main puas puas dulu...

pendapat saya lah..

sheila said...

drSinga,
kecik lagi ye...
napsu mak dia meronta2 ni...nantilah bincang ngan bapak dia