Bowling

Entry ni patutnya aku buat bulan 9 aritu... tapi biasalah aku kan dah dapat trofi blogger paling pemalas jadi bulan 11 le baru aku post.

Ni pasal bowling competition kat office aku aritu.  Antara Partners, LAs, Pupil ngan Staffs


Ni masa sessi pemilihan... tak sangka jadi wakil staff pompuan.

Ni team2 bos besau...

Ni team staff...EAGLE WARRIORS.  Tapi aku tu kat belakang sanun...baru gi tukar kasut.  Akak yg pakai tudung tu supporter terbaekkk.  T-shirt ni mmg sekali je lah aku pakai...ateeee dh kale gila punya orange...tak kuasalah pulak aku nak buat pakai.

Syok2 buat peace, bos besau lak bediri kat sebelah..kecut jap huhuhu

Ini aunty tealady ofis.  Dia suka nau panggil aku DIGI.  Motif?? Dia tak leh sebut nama aku... and second sebab aku guna cawan sendiri yg ada cop DiGi...huhuhu


Ni one of my main bosss.... muda je lagi dari aku.  Tapi pemurah gila orangnya


Keputusannya...kita tak perlukan orang yang sasa untuk lontarkan bola bowling...cukuplah sekadar handal sasarkan bola...huhuhu cam bagus je ayat aku.  Motif cakap camni sebab... team staff juara ok...juara.  Ni medal yang aku dapat. 

And ni pulak trophy group.

Next year dorang nak buat badminton pulak.... mak tak reti nak main badminton ni... jadi mak duduk kat kosi supporter jelah nampaknya tahun depan.

3 comments:

Sya Annur said...

thn depan ko jd team manager je la nyiah. buleh pilih kaler t shirt! haaaa

kakngah said...

tahun depan ko jd pom-pom girl jek la.. kehkehkeh!!

sheila said...

dekfa,
kalo mak jd team ... tak hitam mesti biru kale baju huhu

ngah,
tulah pasal....den x ghoti main badminton ni. mau terkehel lutut den nanti