Aisehman...pandai sudah

Mana bisa aku berdiam diri....
Mana bisa aku hanya melihat....
Mana bisa aku hanya meleleh airliur....
Mana bisa hanya mereka saja yang memegang joystick itu.

Ayuh dong....berikan padaku "batang gembira" itu... ijinkan aku bergumbira bersamanya.

Mentang2 ini cuti sekolah...pepagi buta anak2 buah aku dah berkubang kat dalam bilik Acu...main PS2.  Selalu ber3.... bila balik anak2 Mr. Kay makanya ber5lah mereka berkubang besama2 Acunya.  Si kecik tu pun taknak lepaskan peluang.  Gila amik seat paling depan sekali pastu nak jugak kacau orang yang pegang joystick tu.  Bila orang tak kasi dia bantai gi berdiri depan tv.  Bagus strategi kamu wahai Khilfi Syahmi.

Macam bagus... padahal Acu dia dah unplug cable joystick itu..hohoho

Nasib baik bila balik umah sendiri dia tak berzikir kat telinga ammi nak game nak game.

2 comments:

kasihibu said...

huhuhuhu... tekun muka dia ;p

kakngah said...

bebudak rmhni berkubang dlm blk aku layan ps2 sbb tv blk diorg dah kiok. berkapau bilik aku nok....