DAPAT GAK AKHIRNYA

Dah lama dah nak beli bekas goreng telo ni.  Nak2 bila tengok iklan McDonald tak kiralah kat tv ke kat billboard ke...memuncak2 napsu nak makan telo comey2 tu.

Haritu kat sebelah ofis ni ada buat warehouse clearance sale...macam2 ada and I saw this.  Apa lagi... pucuk dicita ulam mendatang.  RM2.90 je.  Aku dulu dok ingat mende ni macam mahallah sangat.


Percubaan pertama aku...malam tu jugak.  Ate...orang baru kawen pun kalo boleh nak terus malam pertama kan... huhuhu.

Adalah GAGAL!!!

Takpe cuba lagi Sheila

3 comments:

kakngah said...

practice makes perfecto!

mummy_ayu said...

takpe babe..cuba dan cuba lagi..

kasihibu said...

huhuhu..dik tak ada rupa tu, jauh sangat rupa bentuknya
tak apa cuba lah ye.