F00T MASSAGE

Balik dari berMe'nate aku saje je kasi suggestion kat Mr. Kay nak gi buat foot massage dan cadangan diterima.  Thank you Ba.

So, teruslah dari Ampang ke Sri Petaling... gi kat Golden Touch Blind Massage. 

Bagus akak ni.  Dia pegang ibu jari aku..."slalu sakit kepala ke dik?"... auwwww terkedu adik.  Hebat kakak.  Makanya I would say aku suka uruittapaikakai disini.  Sebab dia tau punca urat2 ko.  Ada kedai urut  yang aku gi dia main tenyeh je sukahati dia.

Sangat tak suka kualiti gamba dari BB.  Kusam, kelam...huh!

Aku amik yang 1/2 jam je...sebab jam pun macam dah nak pukul 10 malam.  Dengan korang sume sibuk ngan cite Tentang Dhia yang membuatkan aku bebelah bagi nak terus gi urut kaki ke nak balik tengok kat tonton.com.  Tapi ku gagahi jugak gi uruit tapaik kakai... sebab kakiku especially jari sebelah ibu jari tu adalah sakit.

Next time nak datang lagi.  I loike.  Kedai ni adalah Melayu yang punye... jadi takdelah masalah komunikasi macam masa aku pegi kat tempat urut thai tu.  Aku cakap itik dia cakap ayam..

Caj 1/2 jam adalah RM25.

Lokasi:
Golden Touch Blind Massage
148-1, Jalan Radin Anum 1,
Taman Sri Petaling,
57000 Kuala Lumpur 
Tel:  03-9058-6644

3 comments:

kasihibu said...

wah murah tu dik, jom kito bergeder geder dongan AP dokkek situ nak hahahaha....

tiHa79 said...

kelas kO maria..!!! aku pOn ske berurut kaki ni...selalu aku gi kat tesco ampang tOh...weh kO dOk ampanG ke?

sheila said...

kak jaja,
hargo biaso tu kot.. den buek tu 1/2 jam yo

tiha,
aku dok sg. besi