KATEGORI APAKAH INI?

Aku taulah aku ni dah masuk zon kertu... tapikan masa zaman aku muda remaja dulu pun aku tak pakai baju pelik2 ni.

Korang tergamak ke nak pakai pesen camni?

Terbayang kalo dia pakai hot pants ni dengan skin color pantyhose...huhuhu pastu pakai tudung

6 comments:

kasihibu said...

ketegori superwomen kot?

mano jumapa ni dik? kesian budak tu,haraplah dio sodar apo yg dah di pakai tu

LubLy said...

nieh maksud dia dh tggl 2 kali jumaat jerk kak..
xdo akai!

✿ pink velvet ✿ said...

rase nak tampar laju2 manusia tu, hahaha~~

sheila said...

kak jaja,
sy cilok je gamba ni dr blog AANS tu.. rasa geram sangat tengok budak bongok ni pakai camni.

lubly,
hahahahha kok masin mulut ko dik

yien,
ko tampar lelaju..akak amik part sepak lelaju. baru complete pakej dia dapat

kakngah said...

mangsa fesyen
memalukan diri sendiri jek..
ingat indah sgt la tu..
loyo tokak den!

mummy_ayu said...

wei..pesen apa tu? ha ha ha