... Kyra Birthday Celebration ...

Takdelah celebration besar2 sangat pun... sekadar panggil saudara-mara yang sahabat2 yang dekat2 aje.  Dah nama pun buat kat rumah my mom kat Seremban...makanya tetamu adalah orang2 Seremban belaka.  Insyaallah...next time ada bajet besar boleh buat best2 sikit.  Ni majlis koboi namanya ni...


I gave options to Kyra to choose her own design for cake...and she chose "Enggibird"... ok blasah.
I ordered cake from Petit Chef.  Harga sangat affordable and sebab aku tak sempat nak self pickup cake tu...makanya cake adalah home delivered with no extra charge.  Thanks Sherry.


The food yang super simple... sebab nama pun majlis koboi..

 Besday girl sibuk layan tetamu... huhuhu

 Silalah makan dulu ye..sebab rombongan kanak2 belum sampailah pulak.

 Kesian dia x sabar2 nak potong cake "ebeday" dia

 Acu adalah penyayang haiwan...org sibuk makan dia tetap sibuk dengan kucing2nya.

 Lom sempat orang abis nyanyi dia dah tiup dah....

 Yang kat belakang2 tu pun amik feeling nak tiup skali..

 Thanks to my abah & Umi yang sudi gak datang all the way from Melaka...

 Ni akibatnya bila dua sahabat lama berjumpa...senget2 mulut dibuatnya.

 Balik2 muka 3 ekor ni je kesana kemari... ko ni xde kawan lain ke Sheila??? puhlislah...

 Huruf K yang hilang kat cake kyra ada kat baju aku ni....

Acama aku dah srupa artis pulak.... "No komen...don't take my picture"....

Next year insyaallah...kalo ada rezki bolehlah nak buat gempak sikit.

3 comments:

eyndayusoff said...

Kek cantik!! :-)

Mummy Ayu said...

ok la tu..simple2 pun meriah tu..best..

Ms Pearl said...

yes the cake memang cantik! and satey itu nampak yummieeeee walaupun nampak lidi je! heeeheeheheh buat aku teringin nih