ladies nite

Apa korang ingat setiap rabu je ladies nite kat disco?

Last Saturday gi main bowling kat Jusco Seremban2 ngan classmates masa skolah dulu.  Ajak reramai tp yg end up tunjuk diri L-A-D-I-E-S only.  Jejantans yg lain ada hal.. ada yg demam.. ada yg kene jumpa client.  Kami memahami situasi kalian..kerana kalian2 semua sudah menjadi suami orang...bapa orang yg banyak tanggungjawab.

Kitorang main kat U Bowl... eee sangat tak best.  Bab open environment tu aku tak kesah.  Bab kasut koyak tu yg sangat aku kesah.  Gila ahhhhhh... bawak2lah beli stock kasut baru.  Kalo aku tau tempat tu camtu aku main je kat Seremban Parade... rasa cam best sket kot tempat tu.

PRESENT
(Pingpong, Rajes, Duku & Comot).....


PAST..
Ye aku tau kitorang semua comot...sila jangan gelak....
Inilah kitorang masa form 5 dulu.. 15 tahun yg lepas.  Sume ada kecuali no. 2 dari kiri sebab dia baru bersalin.


Apsal aku bediri macam geng zaman rock 80an??

Apa caption nak letak pun aku taktau

Satu sekolah..satu tempat kerja selama 10 tahun satu ketika dulu..ahakss

Kononnye hebat...bontot sebakul nyiah

Tengah jadi ibu dokongan sementara tunggu mama dia buat lontaran ke longkang..

Juara 2nd frame adalah DUKU.  Siapa duku??? Duku tu akulah...ni nama panggilan  time skolah2 dulu.  Kenapa dorang panggil aku duku nanti lain kali aku cite ye

3 comments:

mummy_ayu said...

leh lagi tu gie main bowling...best..best..yg lagi ebst bila gather2 ngan geng lama...memang happening

Anonymous said...

wakakakkakkkk............different shape at this moment!!

Mazni said...

hahaha..klaka, yang pic rock jaman 80an tu best, plus montot semangkuk..xpe nyah..itulah hasil buatan setelah branak dua orang kan...kita geng ye...