Ada apa ye?

Aku jarang sangat amik tau pasal perkara2 berkaitan architectural ni.  Tapi pagi tadi masa tengah breakfast kat dalam bilik kosong yang menghadap KL Tower ni tetiba aku terpikir... apa benda yang ada kat tengah2 tiang tu.  Ok...aku tak tau apa yang orang2 arkitek panggil tiang panjang/tinggi ni.

Kat belah atas tu aku taulah ada restoran, ada tempat orang boleh view panorama KL...kelas perkataan mak "panorama".  Tapi apa yang ada kat tiang tu?  Kosong je kah?  Ada ofiskah?? Tapi kalo ofis mana tingkapnya?

Kenapalah aku tak boleh berinternet kat ofis ni...kalo tak buleh gak bergoogle2 cari info. 

Balik ni kene gugel...jangan asyik main game je Sheila.


4 comments:

manisz said...

aku rasa lift lah.. logik tak?

Mummy Ayu said...

kat tangah2 tiang tu lif Sheila..rasanya takde apa2 lagi sbb semua kata tasa & bawah..kitchen masak2 semua kat bhgn bawah..

Sya Annur said...

baru nak ckp, tanya ayu. kekeke... (yela yelaaa, mak lmbat komennn)

sheila said...

sham,
betullah..kawan aku pun ckp camtu

ayu,
oic...thanks fren for the info

dekfa,
yolah yolah...den taulah blog den bukan blog famous