Gila tak suka??

Few days before CNY ofis kitorang bagi bonus kat sume staffs.  As new staff aku takdelah put high hope.  Tapi syukur alhamdullilah.... maybe my bosses gave good appraisal makanya I received more than what I expected.  Sangat tak sangka.  Itu cerita hari Rabu 18/1/2012.

Hari Jumaat 20/1 tu pulak one of my boss called me to his room.  As usual bila masuk bilik adalah keje yang dia assign.. dah kasi 2-3 keje last sekali dia kasi envelope ni.  "For you" katanya.

Sampai kat workstation...bukak dengan debaran.  Fuhhhhh mak gigil hokey. 
Ada 350 kat dalam tu... oklahkan...banyaklah jugak.  Sapa nak kasi ko free2 duit banyak camtu.  Aku nak hulur 50 hengget kat org pun gigil.  Dia kata ni personal bonus dari dia sbb without assistant "patahlah jugak kaki dia"

5 comments:

kakngah said...

tahun depan harus lebih tu....

Blop-Blop said...

bestnye dpt angpow...byk tu...^_^

Anonymous said...

mak cik kayo eh!!!

kasihibu said...

ha..apo lagi belanjo lah akak ;p

zh-ena said...

rezeki namanya tu..agaknya thn dpn up tak lg