Nak nangis boleh??

Incik boss suruh buat 6 sets of bundles pagi tadi....secara rakusnya mak gi konker mesin photostat, susun cun2 cases2 tu.

1 set ada 16 tab...kalo 6 silalah darab sendiri

Dah lepas siap punch hole few sets tu dia call.... i think i might need to add few more cases in the submission.

Owhhhhhhh nooooooo.... fenat tau kakak bind pastu kena bukak balik...susun balik sbb ada reshuffle case.  Kakak lari cari batu belah batu bertangkup nanti baru tau!!

6 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! mesti bos tu saje nak buli akk sbb cepat siapkan keje, makanyer die tambah la lagi, hik3~~

:: Mama Butterfly :: said...

ko kempunan apa sheila sampai nak carik batu belah batu bertangkup??? hahaha.. macam2 la ko ni

Mazni said...

aiyooo...letih!!!! sabaq nooo...balik nnt beli eskem, kasi cool sket...

manisz said...

lau aku pun menangis + merajuk dengan boss sendiri!

giler ahh..

sheila said...

yien,
dia tu suruh akak buat sebelum bos dia kata "pls proceed"... sudahnya membanyakkan keje akak je

kak ain,
tak kempunan...merajuk tahap dewa je

maz,
hahahhaha...nak eskrem mahal je

sham,
aku majuk kang xde bonus plak

kakngah said...

rindu pulak kerja2 clerical cenggini...
potostet sampai muntah
bind sampai muntah
dah siap, nak kene ammend la pulak..
terus muntah belahak hahahaha!!!