Aku benci tau camni

Benci tau ngan service Courts Mammoth ni.  Dah nearly 2 weeks tapi katil yang diharapkan masih belum boleh dipasang lagi.  Aku rasa nak kasi dorang ni chance lagi 2-3 hari je.  Kalau tak sampai jugak bookshelf yang aku rejek tu mmg aku ngan Mr. Kay akan buat serangan "live" kat Courts.

They've actully delivered all the items on 31st January.  Patutnya hantar terus pasang..tapi sebab masa orang tu hantar..tukang pasang tak free...makanya dia hantar jelah barang tu.  We set appointment with the installer on 1st Feb which falls on FT Day...ku korbankan hari berjalan dengan anak2 demi nak happykan kakak...dia tak sabar nak tengok katil dia.

Dekat kul 1 lebih barulah 2 orang tukang pasang ni sampai...dia bukak2 balutan semua and they found out bookshelf tu ada defect.  Mula2 aku ingat sikit and tutup mata jelah.  Tapi dorang kata ada 2-3 tempat gak defectnya yang nampak sangatlah kecacatan rak buku tu.  Dorang kata depends on us whether to proceed with installation or to return the defect item.  We chose to return coz kitorang bukan beli katil ni harga 200 hengget.

Bookshelf ni adalah attach ngan katil..so without shelf tu katil ni mmglah tak boleh dipasang.  Mr. Kay call dah berapa kali ntah... and they keep giving us the same answer...kami akan cek...kami akan cek.  Cek kepala hotak hangpalah... korang gi maki je department QC tu.  Apa kejadahnya gi packing barang yang ada defect untuk customer?  Ke kat courts mammoth takde QC department?

Kesian Kyra, kesian jugak kat Abah & Ammi sebab kitoarng punya semangat berkobar2 nak tengok katil tu macam dah pupus je.




Rasa menyesal sangat sekarang ni.  Kalau ku tau ginilah service Courts Mammoth baik ku beli je katil jenis yang camni kat Little World.  Cumanya haritu...kat LW harga sampai cecah 3K++ kat CM ni baru 2K++ je.

3 comments:

IdaShazana said...

haruslah benci klu servcie cenggini

✿ pink velvet ✿ said...

g complaint je kak kat dorang, melampau pulak dorang ni

sheila said...

idashazana,
mmg menyampah meluat sume dah complete pakej dah... kalo ikut hati mau je gi serang...tapi nanti malu lah pulak org keliling pandang

yien,
mmg melampaulah...nanti ko kawin jgn le bli barang kat CM ni