BUATLAH LAGI PERANGAI

Bujang kecik ni kene denda ngan ammi malam tadi.

Buatkan dia susu.  1st round dah selesai dengan jayanya.  Kakak pun dah tido.  Dia ni je terkebil2 tengok tv.
Sebab dia diam makanya ammi pun layanlah main game kat internet.

Kejap tu dia datang sondol2 ammi dia... nak shushu.  Oklah...ammi buatkanlah lagi 4oz.  Dia baring sambil minum.

Dia senyap je pastu...ingatkan dia tertido depan tv rupanya dia buat projek.  Susu dalam botol habis licin tapi tilam basah.  Dia tonyoh2 botol kat atas tilam...kat atas montot kakak.  Sian kakak.


Bayangkan ammi tengah marah...dia buat muka tak bersalah macam ni.

Ammi tenung je dia lelama...dia buat camni lak

Tenung lagi sampai dia tak tentu arah...

Last skali tak tahan sudah....meraunglah dia.

4 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! dia nak suh ammi dia alert sikit lepas ni kalau dia diam :P

kakngah said...

ko tenung dia sambil stenbai nak amik gambar.. tu psl la dia posing gitu kehkehkeh!!

tiHa79 said...

sempat pulak amek gambO yeK...hihihi

Jiejah @ Iza said...

hahaahhaha comeyyyyyyy yg last sekali tu .. hero yg tertewas nama nya ekeke