Flower Girls

Kyra telah diminta untuk jadi flower girl masa majlis kahwin Pak Apis.

Ammi cuak gak nak suruh dia jadi flower girl... yelah dia ni jenis yg aktif, tak buleh duduk diam.  Tapi bila fikir balik ok kan ajelah...lagipun cousin terrapat dia ada.  Dia mesti boleh behave.

Nilah cousin yang paling Kyra rapat.  Sikit2 kakak Aimi... Mama Aimi ni pun dah serupa Mama dia.

Alahai siannya 2 puteri kenit ni.

Abaikan jelah pemandangan kasut Kyra yang tak sesuai tu.  Sib baik pakaikan pantihose putih tu.  Mula2 nak pakaikan kasut...sekali jenuh ok ammi kasi pakai...dah xleh masuk dah.  Sib baik jugak sandal dia warna putih.

Tengah2 orang sanding ... tiba-tiba Kyra cakap "Ammi, kakak nak kencing"...huwaaaaaaa.  Maka berlarilah si emak ni mendokong anaknya masuk ke dalam toilet dengan sandal tu.  Malas ok nak bukak sandal dia..kalo bukak kang kena bukak pantihose skali.  Fuhhhh berat gila dak kecik ni...mengah mak dia.

Ni sebenarnya gambar sebelum berarak...malaslah nak susun.  Bila dah mekap lite2 suruh je dia duduk diam2. 

Gediks

Motif senyum camtu...sebab baru je kasi tenyeh lipstick kat bibir

Panas yang sungguh terik.

Pak Apis dah abis bersanding...princess2 ni pulak sibuk besanding.  Siap cium2 tangan lagi.

Muka bahagia dapat makan telo rebus.

2 comments:

kakngah said...

aarrghh!! baju kembang..
makngah suker..

Mazni said...

Kyra is so sweeeeeetttt. Lesung pipit mahal tu nyahhhh....tingin nk tgk Dhia pakai gown camtu, tp x penah dpt offer jadi flower gal...huhuhu....